Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy to rak? |
Ola Olka
Odpowiedzi: 139
Wyświetleń: 49417
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-08-18, 06:55 Temat: Czy to rak? |
marzena66 bardzo, bardzo mi przykro.
Dziadek był naprawde wspaniałym facetem który nawet w obliczu takiej choroby nie tracił humoru i chęci życia. Ale jak już pisałam i tacy odchodzą... Przykro mi też że ostatnie dni dziadka były takie trudne - nie tak powinno być. Jednak jestem pewna że zrobiliście wszystko co było w waszej mocy by mu ulżyć.
Zycie bywa takie niesprawiedliwe ....
Przyjmij jak najserdeczniejsze wyrazy współczucia |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-08-10, 08:41 Temat: Czy to rak? |
marzena66 dopiero dziś przeczytałam te ostatnie niesamowite wydarzenia z życia dziadka bo sama miałam niestety smutne rodzinne wydarzenia - pogrzeb cioci (na szczęście spokojne odejście i bez bólu). Wspaniały dziadek, dzielny facet, silna osobowość. Ale gdy przyjdzie czas to i tacy odchodzą... Czuwajcie...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-08-10, 17:51 ]
Olu współczuje, takie życie i czasami niestety ciężkie.
|
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-05-18, 13:37 Temat: Czy to rak? |
marzena66 życzę wam aby postęp choroby był taki jak dotychczas czyli minimany. Tak jak u mojego taty o czym pisałam ostatnio w moim wątku.
Trzymam kciuki za dzielnego dziadka!
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-12-17, 16:11 Temat: Czy to rak? |
marzena66 historia twojego dziadka to jak balsam dla mojej duszy bo mam podobną historię z moim tatą. Z tym że u niego nie zastosowano żadnego leczenie tylko obserwację. I narazie zmiany też się nie powiększają.
Super, super że u twojego dzielnego dziadka regresja. To że słaby , no cóż się dziwić. Ale nie ma zamiaru umierać i tak ma trzymać . A że " złego licho nie bierze" to prawda , tak, tak mój tato to samo mówi. Widocznie to pokolenie tak ma.
marzena66 napisał/a: | Chcemy żeby ten stan jeszcze trochę potrwał
| Tak! I tego wam z całego serca życzę .
Pozdrawiam serdecznie
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2016-12-17, 16:51 ]
Olu dziękuję
|
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-11-15, 19:20 Temat: Czy to rak? |
Marcin J zgadzam się z tobą zawsze sobie to przypominam jak myślę o moim tacie (87) że właśnie ze względu na wiek może ma jeszcze trochę czasu.
marzena66 nie wysyłaj już wobec tego dziadka na zakupy. A tak poważnie to bardzo mi przykro mi że dziadek już się tak szybko męczy. Widocznie przychodzi ten czas że organizm zaczyna się powoli buntować.
Pozdrawiam serdecznie
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2016-11-15, 19:35 ]
Idzie do złego Olu, strasznie przykre.
|
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-11-08, 19:30 Temat: Czy to rak? |
To tak jak mój tato. On też uważa że wszystko będzie dobrze. Że organizm ma swoją "wewnętrzną policję".
Narazie się sprawdzało ciekawe jak długo jeszcze.
Patrząc na poglądy twojego dziadka i mojego taty myślę że obaj to to samo pokolenie (80-90?)
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-10-16, 11:38 Temat: Czy to rak? |
Marcin J, kwestie pieniężne nigdy nie mają znaczenia gdy chodzi o zdrowie tych których kochamy
marzena66, dziadkowi jak najdłużej dobrego samopoczucia.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-10-15, 15:22 Temat: Czy to rak? |
Marzena66 bardzo się cieszę że dziadkowi lepiej. Super też że wspiera lokalny handel . Oby jak najdłużej.
Pogoda w tym roku dopisuje więc niech z niej korzysta.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-09-29, 17:52 Temat: Czy to rak? |
Marzena |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-09-29, 17:04 Temat: Czy to rak? |
marzena66 napisał/a: | nikt mi nie obiecywał, że będzie łatwo |
Marzena nikomu nikt tego nie obiecywal ale nie kazdy potrafi tak jak ty - pomimo tego ze jest jak jest - pomagac innym.
Przylaczam sie do zety - podziwiam - i pozdrawiam Cie serdecznie.
Mam nadzieje ze dziadkowi koncentrator tlenu zlagodzi dusznosci.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2016-09-29, 18:32 ]
nie pisać mi tu proszę takich rzeczy bo mam gorsze dni a Wy mnie jeszcze rozmiękczacie bardziej
Ale za wsparcie i dobre słowa oczywiście bardzo dziękuję |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-09-28, 07:11 Temat: Czy to rak? |
marzena66 napisał/a: | Widać to niestety po dziadku, że dobrze już nie jest i chyba nie będzie |
Marzena tak mi przykro, że musisz to znowu przerabiać. |
|